Retourneren

Bedenktijd / Retour

Je hebt het recht de bestelling van niet gepersonaliseerde of geborduurde artikelen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, tenzij het goederen betreft die Borduurhuis Jolie speciaal voor die order ingekocht heeft.

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected] Hierna heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de bij de order betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de Borduurhuis JoLie  zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de actuele tarieven de website van bijv. de Post.

Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat, maar ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd aan Borduurhuis JoLie te retourneren.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product intussen in goede orde retour ontvangen is.  Geborduurde en gepersonaliseerde producten zijn maatwerk en deze vallen dus niet onder het herroepingsrecht. De verkoop hiervan is na een succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wilt u uw niet gepersonaliseerd of geborduurd product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Neem altijd eerst contact met ons op per email:  [email protected] Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Download hier het herroepingsdocument. herroeping.pdf