Wie zijn wij?

Beste bezoeker van onze website,

Borduurhuis JoLie is in 2012 ontstaan als een tamelijk uit de hand gelopen hobby nadat we de grote mogelijkheden hadden ontdekt van een professionele borduurmachine.

Een computer gestuurde borduurmachine biedt namelijk de mogelijkheid om allerlei ontwerpen te borduren op de verschillende soorten stoffen. In het kort komt het hierop neer: ontwerpen worden gemaakt op de computer, daarna omzetten naar een digitaal borduurpatroon en vervolgens wordt het machinaal geborduurd op onze Brother 10-kleuren machine. Het maximale formaat dat we in 1 keer kunnen borduren is circa 19 x 29cm

Doordat het borduurpatroon op de computer wordt ontworpen zijn de mogelijkheden bij machinaal borduren ongekend groot . Het borduren van afbeeldingen, teksten in vele lettertypen, symbolen, foto’s, logo’s, het kan allemaal.

NIEUW: omdat niet iedere ondergrond geschikt is om te borduren hebben we sinds kort de apparatuur om letters, teksten en afbeeldingen te snijden uit folies. Deze zijn of zelfklevend, of bestaan uit een lijmlaag die onder druk in een warmtepers zich hecht aan de ondergrond, zoals een t-shirt. De zelfklevende teksten worden gebruikt om bijvoorbeeld houten speelgoed, zoals van Little Dutch, van een eigen tekst te voorzien.

Alle artikelen zijn ook zonder borduursel of tekst te bestellen. Als je echter iemand wilt verrassen met iets echt unieks, laat het dan personaliseren met een naam, geboortedatum of korte tekst. Op onze website tref je een groot  aantal voorbeelden aan van artikelen die geborduurd zijn zoals baby artikelen, veel soorten knuffels, handdoeken, enzovoorts.

Voor bedrijven en verenigingen borduren we logo’s op bedrijfskleding, speciaal als het kleinere aantallen betreft. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Tevens vindt je onder de tab “woon-accessoires” geborduurde ideeen voor je interieur, zoals door ons (of door je zelf!) ontworpen kussenhoezen.

Op de pagina “Portfolio” staat een groot aantal voorbeelden van borduursels, en er is nog heel veel meer mogelijk.

Vul voor nadere informatie of een offerte geheel vrijblijvend het contactformulier op de website in.

Wij nemen dan contact met je op  en spreken de details door zodat we nauwkeurig weten wat je wensen zijn.

Wij willen uitsluitend iets leveren wat volledig aan je wensen voldoet en waarmee je helemaal tevreden bent.